Wie zijn we

 

De vereniging Recreatieondernemers Grebbelinie is opgericht in september 2010. Zo’n 30 ondernemers met een recreatiebedrijf op of langs de Grebbelinie zijn lid van de vereniging. Het bestuur bestaat uit: een voorzitter, een secretaris en een penningmeester.

Wat doen we

 

De vereniging vindt het belangrijk dat ondernemers langs de Grebbelinie elkaar weten te vinden. Op die manier ontstaan nieuwe ideeën en combinaties waar zowel bezoekers als ondernemers wat aan hebben. Om die onderlinge samenhang te bevorderen, organiseert de vereniging elk jaar een aantal leuke activiteiten voor de leden.Naast het bevorderen van onderlinge samenwerking, behartigt de vereniging ook de belangen van de aangesloten recreatieondernemers. Het bestuur heeft nauwe contacten met onder andere Staatsbosbeheer, Waterschap Vallei en Veluwe, Gebiedscoöperatie O-gen en de historische verenigingen.

 

Wat willen we

 

De leden van de vereniging Recratieondernemers Grebbelinie hebben één gezamenlijk doel: de Grebbelinie en elkaar op de kaart zetten!

Dagjesmensen, recreanten, vakantiegangers: iedereen moet weten hoe mooi de Grebbelinie is en wat je er allemaal kunt beleven.